Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος της !

Οι αλλαγές στο σχολείο μας φέτος ήταν τεράστιες και μας αφήνουν αίσθημα χαράς και ικανοποίησης!

Στον εσωτερικό του σχολείου υπάρχουν ήδη 6 αίθουσες διδασκαλίας , Ξένων Γλωσσών, εκπαιδευτικών, βιβλιοθήκης/ μελέτης, πολλαπλών χρήσεων/προβολών και μία αίθουσα εκδηλώσεων. Φέτος λοιπόν:
  • δημιουργήθηκε νέα αίθουσα πληροφορικής άρτιαεξοπλισμένη .
  • δημιουργήθηκε κλειστό γυμναστήριο με πολύζυγα, κρίκους, μπάσκετ, βόλευ, πινκ- πονκ και τοίχο αναρρίχησης!
  • διαμορφώθηκε ο κεντρικός διάδρομος του σχολείου με την κυκλοφορική αγωγή και τα σήματα.
  • αναβαθμίστηκε η αίθουσα προβολών /πολλαπλών χρήσεων .
Στον εξωτερικό χώρο του σχολείου:
  • ζωγραφίστηκαν οι εξωτερικοί τοίχοι , φτιάχτηκαν παιχνίδια στο δάπεδο, δημιουργήθηκε νέα επιγραφή με μαυροπίνακα, φτιάχτηκαν καινούργια τέρματα ποδοσφαίρου ,βάφτηκε η κεντρική είσοδος και καλλωπίστηκε ο κήπος του σχολείου.
Σαν σύλλογος θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε πολύ τα παιδιά και τους γονείς (για το παρών τους και τη χειρονακτική εργασία που προσέφεραν ) ,την διευθύντρια και όλους τους εκπαιδευτικούς (για την άψογη συνεργασία και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας),την Καθολική Αρχιεπισκοπή της Τήνου (για την παραχώρηση νέου χώρου αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σ’ οποιαδήποτε τροποποίηση γίνεται στο σχολείο) και τέλος τον Δήμο Τήνου (για την πολύτιμη βοήθεια του).

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ Γονέων του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.