Στο πλαίσιο της επίσκεψης  του Αποστολικού Νούντσιου, κου Savio Hon Tai - Fai S.D.B στην Τήνο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο. Τον Πρέσβη του Βατικανού συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος, π Νικόλαος.

Πριν τις συζητήσεις που έγιναν, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων και από τις δύο πλευρές. Ο Δήμαρχος Τήνου, έδωσε ως ενθύμιο επίσκεψης, ένα μαρμάρινο περιστέρι φιλοτεχνημένο από τον Μαρμαρογλύπτη, Πέτρο Μαρμαρινό και ένα βιβλίο με αφορμή το έτος Χαλεπά (συμπλήρωση 80 χρόνων από το θάνατο του). Με τη σειρά του ο Αποστολικός Νούντσιος έδωσε το δικό του δώρο προς το κο Δήμαρχο. 

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί είχε σειρά συναντήσεων και επισκέψεων ενώ, παρευρέθηκε και στην χθεσινή λαμπρή Πανήγυρη στο Βρυσί (διαβάστε εδώ). Τέλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επισκέψεως, ο Αποστολικός Νούντσιος θα αναχωρήσει αύριο από την Τήνο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.