Το αναρριχητικό πεδίο του Εξωμβούργου ανανεώθηκε με μία ακόμα καινούρια αναρριχητική διαδρομή. Πέρυσι ο Α.Σ Αινείας Τήνου με την ομάδα του Climb Exomvourgo πρόσθεσαν μία διαδρομή ύψους 26μ στον 8ο τομέα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επέκτειναν μια υφιστάμενη διαδρομή στον 3ο τομέα ύψους 18μ στα 90μ περίπου, δημιουργώντας μια τριπλή διαδρομή.

Ένα πραγματικά δύσκολο και επίπονο εγχείρημα που χρειάστηκε αρκετές μέρες να ολοκληρωθεί.Στα πλάνα του συλλόγου είναι να προστεθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πολλαπλές διαδρομές με μεγάλο ύψος, μιας που ενδείκνυται το Εξώμβουργο, με σκοπό την προσέλκυση αναρριχητών που αγαπούν την αναρρίχηση σε μεγάλα ύψη αλλά και την προσέλκυση αναρριχητικών σχολών για να κάνουν τα μαθήματα τους στην Τήνο.Ο Α.Σ. Αινείας Τήνου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Τήνου για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε για την αγορά των βυσμάτων που τοποθετήθηκαν στο πεδίο και γενικά για την στήριξη του στην προώθηση του αθλήματος στην Τήνο, καθώς και την εταιρεία Sika και συγκεκριμένα τον κ. Αναγνωστόπουλο Νίκο για την προσφορά των εποξειδικών ρητίνων.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.