Παράταση εκθέσεως “Eν Είδει Περιστεράς” έως την 04 Ιουνίου

Μέσα από την θεματική έκθεση: «Εν Είδει Περιστεράς, Ιδέα Σύμβολο Χώρος » οι καλλιτέχνες μπήκαν στο σύγχρονο εικαστικό χάρτη και δημιούργησαν έργα, εικόνες που ξυπνούν συναισθήματα, μέσα από την ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, βίντεο, φωτογραφία, τιμώντας το περιστέρι. Με ανατρεπτικές προτάσεις προσέγγισαν το περιστέρι ως Άγιο Πνεύμα, ως σύμβολο ειρήνης, ως πουλί της Αφροδίτης…, εμπνεύστηκαν από τα περίτεχνα «κάστρα του» χώροι οικείοι, παραμελημένοι. Δούλεψαν αλληγορικά, με αναπαραστάσεις, με συμβολισμούς, έπαιξαν με το φως και την σκιά, με στόχο, την αλληλεπίδραση με το κοινό.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι: Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Κώστας Βαϊνανίδης, Liliane-Eve Brendel, Αρτέμης Γελανδαλής, Ελένη Γλύνη, Nika Derungs, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Χαρά Καμινάρα, Βασιλική Θ. Κολιπέτσα, Αριστείδης Κοντογεώργης, Νικόλαος Κοντογεώργης, Aλέκος Κυραρίνης, Άννα Μαῒλλη, Στέλιος Παπαδόπουλος, Χρύσα Παρασκευά , Λίζα Πενθερουδάκη, Χρήστος Σανταμούρης, Δημήτρης Σκαλκώτος, Κωνσταντίνα Συλίκου, Πραξιτέλης Τζανουλίνος, Σοφία Φόρτωμα, Έβελυν Φώσκολου, Αναστασία Χατζίρη
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.