Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η δεύτερη μέρα του Tinos Food Paths. To πρόγραμμα σήμερα είχε πάλι βάση την "Παλιά Ψαραγορά". Στις 15.00 το απόγευμα ο Στέλιος Παρλιάρος και στις 16.00 ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσαν το δικό τους στίγμα στην φετινή διοργάνωση. Μπορείτε να θυμηθείτε περισσότερα εδώ.

Μετά την παρουσίαση του Ηλία Μαμαλάκη τον λόγο είχαν τα Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide. Το πρόγραμμα έκλεισε με τον Γέροντα Επιφάνιο που παρουσίασε συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου. 

Το αυριανό πρόγραμμα (Τρίτη, 08 Μαΐου) έχει ως εξής:

11:00-13:30 Σεμινάριο των bartenders και των παραγωγών στους επαγγελματίες, στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s guide
15:00 Γρηγόρης Χέλμης / Σεμινάριο για τα παστά
17:00 Νίκος Κουκιάσας / Παγωτό με τηνιακά προϊόντα
18:30 Τάσος Μπουσμούρης / Γαύρος μπρεζέ σε μπρουσκέτα, με ντομάτα κονφί και αρωματικά βότανα, με τσιπς από σκορδάτο λουκάνικο και σάλτσα φράουλας
20:00 Γκίκας Ξενάκης / Ψάρι ημέρας φρέσκο με αγκινάρες, όστρακα και σάλτσα κακαβιάς με μάραθο.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.