Οι σπουδαστές και οι chefs του ΙΕΚ PRAXIS στήριξαν το Tinos Food Paths.

Τα ποιοτικά υλικά της Τήνου, το μεράκι των εθελοντών σπουδαστών μας και η τέχνη των chefs καθηγητών του ΙΕΚ PRAXIS Gikas Xenakis και Αναστάσιος Μπουσμούρης, αναδεικνύουν τις μαγειρικές του Αιγαίου.

Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν τα παρακάτω πιάτα :



Ο Chef Γκίκας Ξενάκης, Restaurant ALERIA (Αθήνα), Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS, παρουσίασε το πιάτο: «Ψάρι ημέρας φρέσκο, με αγκινάρες και όστρακα και σάλτσα κακαβιάς με μάραθο»

Ο Chef Τάσος Μπουσμούρης, Chef στο εστιατόριο Sea Dunes του Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort (Ηλεία) και Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS παρουσίασε το πιάτο: «Γαύρος μπρεζέ σε μπρουσκέτα, με ντομάτα κονφί και αρωματικά βότανα, με τσιπς από σκορδάτο λουκάνικο και σάλτσα φράουλας»



Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.