Άλλη μια μέρα του Tinos Food Paths έφτασε στο τέλος της. Συνεχίστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις στην "Παλιά Ψαραγορά" με τον κόσμο για ακόμα ένα απόγευμα να γεμίζει τον χώρο. 

Το πρόγραμμα σήμερα είχε σεμινάριο για τα αποστάγματα από τον Ανδρέα Διακοδημήτρη, «Μπρουσκέτα Κενταύρου» από την La Petite Cantine & Στέργιος Μπαρές ενώ ο Γρηγόρη Χέλμης πραγματοποίησε διάφορους μεζέδες. 

Το αυριανό (Πέμπτη, 10 Μαΐου) έχει ως εξής:

10:00 Παρουσίαση Τηνιακού Πρωινού και Συμφώνου για τις επιχειρήσεις
18:30 Γιάννα Μπαλαφούτη / Λουκούμια με πετιμέζι
20:00 Στέφανος Διαμαντόπουλος / Ταμπουλέ με λούζα και μπύρα & Σοκολάτα με τηνιακό τυρί
21:30 Σταυριανή Ζερβακάκου & Γεωργία Κουτσούκου / Αρνίσια γλυκάδια με αγκιναράκι Τήνου και γιαούρτι & Κολοκυθάκι του Αιγαίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.