Αποστολή Ταραμπάδος Περιστερώνες

Μία βόλτα μέσα στο χωριό Ταραμπάδος και πεζοπορία προς τους Περιστερώνες του.
Μυρίζουμε, δοκιμάζουμε, ακούμε, αγναντεύουμε, αγγίζουμε, παρατηρούμε, απολαμβάνουμε, νταμώνουμε.
Καφενείο
Καμάρα
Πλύστρες
Περιστερώνες
Χωράφι
Ταχυδρομείο
Άγιος Χαράλαμπος
Μιά πετασιά στη ρεματιά…εκεί που άνθρωποι και περιστέρια υπήρξαν “χνωτιασμένοι” στα αλήθεια.

Καθημερινά: 10:00πμ – 5:30μμ

Καλή Πετασιά
από Περιστερώνα σε Περιστερώνα στην Τήνο

Αν είσαι ένας από τους μικρούς επισκέπτες του Tinos Food Paths
με έναν εκπαιδευτικό φάκελο έλα να πετάξουμε
στους Τηνιακούς Περιστερώνες και να τους ανακαλύψουμε βιωματικά μέσα από μικρές δράσεις.

Πληροφορίες στο γραφείο του Tinos Food Paths

Από Περιστερώνα σε Περιστερώνα
Στον Σκαλάδο
Στην Καρδιανή
Στην Μυρσίνη
Στον Πύργο
Στην Χώρα
σας περιμένει ένας Περιστερώνας.
Βάλαμε στην αυλή του ένα παλιό φανάρι.
Αφήσαμε εκεί μια μας σκέψη.
Σαν φτάσετε παρατηρήστε τα πέτρινα στολίδια του και απολαύστε.

Πληροφορίες στο γραφείο του Tinos Food Paths

‘Εκθεση Φωτογραφίας
Η Γαστρονομία της Τήνου μέσα από τα μάτια των φωτογράφων του νησιού.

Δια Χρόνος
Νικ. Γύζη 5, Χώρα
Καθημερινά: 12:00 – 20:00

Εικαστική έκθεση
“Εν Είδει Περιστεράς” ιδέα σύμβολο χώρος

Επιμελητής: Μάνος Στεφανίδης ιστορικός τέχνης, καθηγητής ΕΚΠΑ.
Διοργανωτής: Σύλλογος καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου
Συνδιοργανωτές: ΙΤΗΠ, Δήμος Τήνου, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου
‘Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
Καθημερινά: 09:00-15:00

Παλιά Ψαραγορά

Η παλιά ψαραγορά γίνεται η Αγορά μας. Το στέκι μας, ο χώρος μας, η βάση μας.
Εκεί θα μιλάμε και θα μαγειρεύουμε με αφορμή τον τόπο και τα προϊόντα του.
Μάγειρες και εθελοντές με ελευθερία και σεβασμό θα συνυπάρξουμε κάνοντας πράξη την συνεργασία, προσφέροντας στον θεατή ακροατή εμπειρία μοναδική.




ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ
21:30 Πάρτυ ‘Εναρξης: Το Difford’s guide στήνει το Aegean Cocktails and Spirits Pop up Bar και τα καλύτερα bar της Ελλάδας ανοίγουν το Tinos Food Paths και το Aegean Cocktails & Spirits Workshop

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΙΟΥ
15:00 Στέλιος Παρλιάρος / Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια
16:00 Ηλίας Μαμαλάκης / Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
17:00-20:00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s guide
20:00 Γέροντας Επιφάνιος / ‘Ανυδρα όσπρια Τήνου

ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ
11:00-13:30 Σεμινάριο των bartenders και των παραγωγών στους επαγγελματίες, στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s guide
15:00 Γρηγόρης Χέλμης / Σεμινάριο για τα παστά
17:00 Νίκος Κουκιάσας
18:30 Γκίκας Ξενάκης
20:00 Τάσος Μπουσμούρης

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ
16:00-17:00 Ανδρέας Διακοδημήτρης / Σεμινάριο για τα Αποστάγματα
18:30 La Petite Cantine & Στέργιος Μπαρές / «Μπρουσκέτα Κενταύρου»
20:00 Εφη Γιαλούση / Πάβλοβα
21:30 Γρηγόρης Χέλμης / Μεζέδες

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ
10:00 Παρουσίαση Τηνιακού Πρωινού και Συμφώνου για τις επιχειρήσεις
18:30 Γιάννα Μπαλαφούτη / Λουκούμια με πετιμέζι
20:00 Στέφανος Διαμαντόπουλος / Ταμπουλέ με λούζα και μπύρα & Σοκολάτα με τηνιακό τυρί
21:30 Σταυριανή Ζερβακάκου& Γεωργία Κουτσούκου / Αρνίσια γλυκάδια με αγκινάρες & Κολοκυθάκι του Αιγαίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΙΟΥ
17:00 Αγγελος Αντωνίου / Σεμινάριο για το κρασί
20:00 Ανταμ Κοντοβάς / Μαγιάτικο με μανιτάρια, κρεμμύδια και μαύρο σκόρδο
21:30 Ανδρέας Λαγός / Σουπιές στο μελάνι τους με μανέστρα, βολάκι Τήνου και φρέσκα μυρωδικά

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ
10:00 Tα παιδιά μαγειρεύουν με την Aντζελίνα Καλογεροπούλου
15:00 Γιάννης Καρβέλας / Σεμινάριο για το ελαιόλαδο
18:00 Τα παιδιά σωματείου ΑμεΑ Τήνου «’Εχουμε δικαίωμα» μαγειρεύουν με τον Βασίλη Πάγκαλη, εκπαιδευτή ΑμεΑ σίτισης
20:00 Ιάκωβος Απέργης / Κεφτεδάκια με λούζα και πουρέ αγκινάρας
21:30 Βασίλης Καλλίδης / Foraging Tinos

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ
Πάρτυ Λήξης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.