Ολοκληρώθηκε άλλη μια μέρα του Tinos Food Path. Η παλιά ψαραγορά για ακόμα μια φορά γέμισε κόσμο, αρώματα και γεύσεις. Το απόγευμα ο Άγγελος Αντωνίου πραγματοποίησε ένα σεμινάριο για το κρασί και μοιράστηκε γνώσεις και μυστικά στους παρευρισκομένους. 

Στη συνέχεια η Έφη Γιαλούση παρασκεύασε γλυκό Πάβλοβα. Την ημέρα έκλεισε ο Ανδρέας Λαγός ο οποίος έκανε σουπιές στο μελάνι τους με μανέστρα, βολάκι Τήνου και φρέσκα μυρωδικά.

Το αυριανό (Σάββατο, 12 Μαΐου) πρόγραμμα εχει ως εξής:

10:00 Tα παιδιά μαγειρεύουν με την Aντζελίνα Καλογεροπούλου
15:00 Γιάννης Καρβέλας / Σεμινάριο για το ελαιόλαδο
18:00 Τα παιδιά σωματείου ΑμεΑ Τήνου «Έχουμε δικαίωμα» μαγειρεύουν με τον Βασίλη Πάγκαλη, εκπαιδευτή ΑμεΑ σίτισης
20:00 Ιάκωβος Απέργης / Κεφτεδάκια με λούζα και πουρέ αγκινάρας
21:30 Βασίλης Καλλίδης / Foraging Tinos

Φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή και τη σημερινή μέρα


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.