Το Tinos Food Path έφτασε σήμερα το βράδυ στο τέλος του. Μια διοργάνωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον. Γι' αυτά όμως θα έρθει νεότερη ανάρτηση. Πάμε να δούμε τι έγινε σήμερα το απόγευμα στη "Παλιά Ψαραγορά".

Στις 18.00 το απόγευμα τα παιδιά σωματείου ΑμεΑ Τήνου «Έχουμε δικαίωμα» μαγείρεψαν με τον Βασίλη Πάγκαλη, εκπαιδευτή ΑμεΑ σίτισης. Μετά το μαγείρεμα στήθηκε ένα γλέντι γεμάτο χορό και χαμόγελα με τα παιδιά του σωματείου να διασκεδάζουν και να ευχαριστιούνται τις μοναδικές αυτές στιγμές. 

Στις 20.00 το βράδυ ο τηνιακός σεφ Ιάκωβος Απέργης, με είσοδο αλά Σάκη Ρουβά, έκανε κεφτεδάκια με λούζα και πουρέ αγκινάρας. Το σόου του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το μαγείρεμα ξεκίνησε γιαουρτοπόλεμος και πειράγματα με τα μέλη του Tinos Food Path.

Τέλος, ο Βασίλης Καλλίδης δημιούργησε ένα μπουφέ με μοναδικά εδέσματα όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν να γευτούν. Ο γνωστός σεφ ανανέωσε το ραντεβού του με την επόμενη διοργάνωση του Tinos Food Path και δήλωσε αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται για το νησί. 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.