Ξεκίνησε σήμερα από την "παλιά ψαραγορά" η γιορτή γαστρονομίας της Τήνου, το Tinos Food Paths 2018. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πάρτυ καλωσορίσματος με τον χώρο της ψαραγοράς να αποδεικνύεται μικρός από την προσέλευση του κόσμου.

Το Difford’s Guide έστησε το Aegean Cocktails and Spirits Pop up Bar και τα καλύτερα bar της Ελλάδας άνοιξαν την αυλαία του Tinos Food Paths και του Aegean Cocktails & Spirits Workshop. 

Το αυριανό πρόγραμμα στην "παλιά ψαραγορά" έχει ως εξής:

15:00 Στέλιος Παρλιάρος / Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια
16:00 Ηλίας Μαμαλάκης / Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
17:00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide
20:00 Γέροντας Επιφάνιος / Συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου

Η παλιά ψαραγορά γίνεται το στέκι, ο χώρος, η βάση του Tinos Food Paths. 

Εκεί θα μιλάμε και θα μαγειρεύουμε με αφορμή τον τόπο και τα προϊόντα του. Μάγειρες και εθελοντές με ελευθερία και σεβασμό θα συνυπάρξουν αυτές τις ημέρες κάνοντας πράξη την συνεργασία, προσφέροντας στον θεατή ακροατή εμπειρία μοναδική.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.