Στην εποχή που το ομαδικό πνεύμα και η συλλογική δουλειά μπορει να κάνουν το νησί να ξεχωρίζει. ...και για να πούμε αλήθειες. Ξεχωρίζει. Κι αυτό έγινε από εσάς. 

Ο πατατοκεφτές της Κατερίνας, ο μαραθοκεφτές του Αποστόλη, οι ομελέτες του Γιάννη, η ρέγγα της Θεανώς, ο μπακαλιάρος του Αντώνη, τα ρεβύθια του Νικηφόρου, τα πιτσούνια της Ελένης, οι γεμιστές ντομάτες της Νικολέτας, τα σίσυρα του Κώστα, οι κεφτέδες της Μαρίεττας, τα Σαβορι της Έφη, ο κρίταμος της Ειρήνης, τα αχνιστά κρεμμύδια της Ελένης,οι ελιές της Φωτεινής, οι ντομάτες του Λουκιανού, η γραβιέρα του Συνεταιρισμού, το πέτρωμα του San Lorenzo, η λούζα του Θοδωρή, η Ρεβυθοσαλάτα της Μαριγώς, οι άγριες αγκινάρες της Καίτης, το μαλαθούνι της Αγκελικής, τα κολοκυθάκια της Μαρίας, ο αγκιναρένιος μουσακάς του Ζαχαρία, τα μπουρεκάκια της Μένιας, οι τυρόπιτες της Ρίτας και της Άννας, τα μπουρεκάκια μελιτζάνας της Μαλβίνας και του Αλέξανδρου, η φάβα της Μαρίας, ο ντοματοκεφτές του Γιάννη, οι αγκιναροομελέτες της Τασούλας, το κατσικάκι του Φώτη, το κατσικάκι της Μαριγώς, η περιστερόσουπα της Ελένης, η πατατόπιτα της Νικολέττας, οι αλμυρές τυρόπιτες της Μαρίας.

Έκαναν τους επισκέπτες να παραμιλήσουν από την παράξενη γεύση που είχαν!!! Αυτή η γεύση δεν υπήρχε. Καλλιεργήθηκε ... #tinosfoodpaths

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.