Ένα νέο παιδί της Τήνου ανοίγει την καρδιά του και θέλει να δηλώσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πριν τέσσερα χρόνια μία πραγματικά ευλογημένη ημέρα σε αυτό τον ευλογημένο τόπο ήρθαν κοντά και έσμιξαν λίγοι άνθρωποι να μας διδάξουν τι είναι συνεργασία.

Πράγμα πρωτοφανές  για το νησί μας

Σιγά - σιγα αυτό άρχισε να μεγαλώνει ήρθαν περισσότεροι άνθρωποι δίπλα μέχρι που ξαφνικά μία ημέρα του Μαΐου (2017) με αξίωσε η Παναγία μας να έρθω και εγώ κοντά σας...  ήρθα χωρίς να ξέρω τι κάνετε - όπως αρκετοί σε αυτό το νησί δεν ξέρουν και δεν έχουν καταλάβει τι είναι το Tinos Food Paths -

Μέρα με την μέρα που ξεκίνησα δίπλα σας, έβλεπα, ένιωθα και αγάπησα ακόμα περισσότερο τον τόπο μου. Μου χαρίσατε όνειρα και ελπίδα που ζω στην Τήνο. Ήρθε το 2018 και αγωνιστήκαμε περισσότερο με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό

Δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι, μέρα - νύχτα άφησαν τις δουλειές τους και ήταν εκεί για να μιλάει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο γι’ αυτό το μοναδικό που γίνετε στην  Τήνο.

Ακούγονται πολλά στο νησί, υπέρ και κατά.

Το κακό στην Τήνο είναι οι άνθρωποι του καφενείου, λένε όσα λένε τόσα χρόνια γιατί πολύ απλά όταν δεν πληρώνεις λες ότι θες. Είδα και ανθρώπους να περνάνε από δίπλα μας με σκυμμένο το κεφάλι γιατί πολύ απλά ζήλευαν που ήμασταν εμείς και όχι αυτοί που κάναμε κάτι με τόση μεγάλη επιτυχία για το νησί μας. Αυτό με στεναχώρησε περισσότερο από όλα γιατί για εμάς δεν υπάρχει εμείς και εσείς. Το Tinos Food Paths είναι όλοι μαζί ... αυτό μας διδάσκει τόσα χρόνια. 

Πριν ασχοληθώ και το ζήσω είχαν περάσει ότι όλο αυτό που γίνεστε είναι για πέντε (5) μαγαζιά του νησιού σας διαβεβαιώ πως δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν είναι επιχειρήσεις, είναι  οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία γράμματα που το ξεκίνησαν. Μας άνοιξαν το μονοπάτι να ακολουθήσουμε. Όπως εγώ και πολλοί ακόμα.

Το σημαντικότερο όμως, οι νέοι άνθρωποι, η νεολαία του νησιού να έρθουμε κοντά να ενώσουμε τα χέρια μας, τα πόδια μας, την καρδιά μας, την αγάπη μας για τον τόπο μας.

Βλέπουμε ανθρώπους να μην είναι από το νησί μας αλλά το αγαπάνε τόσο πολύ που έρχονται μαζί μας σε όλο αυτό το μαγικό ταξίδι ... είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω αλλά για να μην σας κουράσω σταματάω κλείνοντας μ' ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Στον Τάκη, στον Αντώνη, στην Αντωνία, στον Δημήτρη, στον Άρη, στο Βασίλη, στον Γιώργο και σε όσους συνέβαλαν πρίν τέσσερα (4) χρόνια. Ξεκινήσατε και μας έχετε χαρίσει τόσα πολλά σε εμάς και στο μοναδικό νησί μας. Θα είμαι πάντα δίπλα σας να σας προσφέρω ότι μπορώ και ότι δεν μπορώ γιατί όλα τα μπορούμε με αγάπη και σεβασμό

Αγαπητός Αρμακόλας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.