Παρακολουθήστε στο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά το Tinos Food Paths, κάποιες στιγμές από το χθεσινό Opening Party που πραγματοποιήθηκε στη παλιά ψαραγορά.
 
Να θυμίσουμε το σημερινό πρόγραμμα

15:00 Στέλιος Παρλιάρος / Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια
16:00 Ηλίας Μαμαλάκης / Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
17:00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide

20:00 Γέροντας Επιφάνιος / Συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου



Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.