Παρακολουθήστε στο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά το Tinos Food Paths, κάποιες στιγμές από το χθεσινό Opening Party που πραγματοποιήθηκε στη παλιά ψαραγορά.
Να θυμίσουμε το σημερινό πρόγραμμα
15:00 Στέλιος Παρλιάρος / Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια
16:00 Ηλίας Μαμαλάκης / Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
17:00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide
20:00 Γέροντας Επιφάνιος / Συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου
15:00 Στέλιος Παρλιάρος / Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια
16:00 Ηλίας Μαμαλάκης / Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
17:00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide
20:00 Γέροντας Επιφάνιος / Συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου
Σχόλια:
0 σχόλια:
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.