Το τέταρτο Tinos Food Paths έφτασε στο τέλος του, και η ανάμνησή του συνεχίζει να μας προκαλεί συγκινήσεις. Από 7 μέχρι 13 Μαΐου 2018, μέσα από μία διαδρομή στα γευστικά μονοπάτια της Τήνου με τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων, μοιραστήκαμε στιγμές, ανταλλάξαμε απόψεις, μάθαμε από ειδικούς.

Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που ταξίδεψε από τα χωράφια, στο τραπέζι και από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, μέσα από τις συνέργειες των επαγγελματιών όλων των κλάδων του νησιού μας, αλλά και των καλεσμένων μας.

Το Tinos Food Paths, δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ γαστρονομίας, αλλά μία φιλοσοφία που ξεκινάει από την αναβίωση των παραδοσιακών καλλιεργειών μέχρι την προώθησή τους στα τοπικά εστιατόρια. Η πρωτοβουλία μας έχει απώτερο στόχο την εδραίωση της Τήνου ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, δίνοντας στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη γευστική και ιστορική εμπειρία του νησιού.

Η αποδοχή αυτού του εγχειρήματος, η συμμετοχή όλων των καλεσμένων, μας ανταμείβει ηθικά και μας δημιουργεί ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης για να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι.

Η οργάνωση αλλά και υλοποίηση του Tinos Food Paths στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά και εργασία. Για ακόμα μία φορά η συμμετοχή των εθελοντών αλλά και χορηγών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο χρόνος, η εργασία, τα προϊόντα, η οικονομική προσφορά του καθενός ήταν παραπάνω από πολύτιμα.

Η δική σας συμβολή ήταν καθοριστική για την επιτυχία του Tinos Food Paths και την εκπλήρωστη των στόχων του.

Σας ευχαριστούμε θερμά και δίνουμε ραντεβού στις επόμενες δράσεις μας μέσα στο χειμώνα αλλά και τον επόμενο Μάϊο.

Η ομάδα του Tinos Food Paths

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.