Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά άλλη μια μέρα γεμάτη Tinos Food Paths. Με την "Παλιά Ψαραγορά" να έχει γίνει το στέκι πλέον, έκαναν "παρέλαση" γεύσεις, μυρωδιές και γνώσεις στο T.F.P. 2018.

Το πρωί (11.00) πραγματοποιήθηκε σεμινάριο των bartenders και των παραγωγών στους επαγγελματίες, στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide. Το μεσημέρι (15.00) έγινε ένα σεμινάριο από το Γρηγόρη Χέλμη, που αφορούσε τα παστά προϊόντα. 

Έπειτα, ο Νίκος Κουκιάσας παρασκεύασε παγωτά με τηνιακά προϊόντα και στις 18.30 ο Τάσος Μπουσμούρης με τους μαθητές του από Ι.Ε.Κ. Praxis μαγείρεψαν Γαύρο μπρεζέ σε μπρουσκέτα, με ντομάτα κονφί και αρωματικά βότανα, με τσιπς από σκορδάτο λουκάνικο και σάλτσα φράουλας.

Την μέρα ολοκλήρωσε ο σεφ Γκίκας Ξενάκης που έκανε ψάρι ημέρας φρέσκο, με αγκινάρες και όστρακα και σάλτσα κακαβιάς με μάραθο.

Το αυριανό (Τετάρτη, 09 Μαΐου) πρόγραμμα έχει ως εξής:

16:00-17:00 Ανδρέας Διακοδημήτρης / Σεμινάριο για τα Αποστάγματα
18:30 La Petite Cantine & Στέργιος Μπαρές / «Μπρουσκέτα Κενταύρου»
20:00 Έφη Γιαλούση / Πάβλοβα
21:30 Γρηγόρης Χέλμης / Μεζέδες



Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.