Με τη συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου και του Ηλία Μαμαλάκη συνεχίζεται αυτή την ώρα στην παλιά ψαραγορά, η δεύτερη μέρα του Tinos Food Paths 2018. Για ακόμα μια φορά αξίζει να αναφέρουμε την συμμετοχή του κόσμου όπου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στις δύο παρουσιάσεις. 


Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσίασε: Cheesecake σερβιρισμένο με γλυκό του κουταλιού, ξερά σύκα και καρύδια ενώ ο Ηλίας Μαμαλάκης: Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες. 

Η μέρα όμως δεν σταματά εδώ καθώς στις 17.00 Cocktail Making με ελληνικό twist από τους bartenders στο πλαίσιο του Aegean Cocktails & Spirits Workshop by Difford’s Guide και στις 20.00 Γέροντας Επιφάνιος / Συνταγές με άνυδρα όσπρια Τήνου.

Θα ακολουθήσει και νέα ανάρτηση φωτογραφικού υλικού. 





Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.