Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/6/2018 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τήνου 2017 η γιορτή της Αγκινάρας στην Κώμη της Τήνου.

Παρούσα στη γιορτή αυτή η διεθνούς φήμης Γαλλίδα δημοσιογράφος  Emilie Thiese  που αρθρογραφεί στη Γαλλική Έκδοση του ταξιδιωτικού οδηγού lonely planet η οποία  ήρθε στην Τήνο καλεσμένη του Δήμου της Τήνου και της Marketing Greece  τόσο για τη γιορτή όσο και για να απολαύσει και να ανακαλύψει τις ομορφιές του τόπου μας.Η γιορτή αυτή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την Τηνιακή φιλοξενία, τη συνεργασία μεταξύ των παραγωγών, της τοπικής κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του Δήμου της Τήνου και πραγματικά κάθε χρόνο οι γυναίκες του χωριού βάζουν τα δυνατά τους και καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν ντόπιους και επισκέπτες δημιουργώντας παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές με βάση τις αγκινάρες, τις οποίες προσφέρουν οι παραγωγοί του χωριού.

Ιδιαίτερες γεύσεις, σε γλυκές και αλμυρές εκδοχές, προσφέρονται στους λάτρεις του φαγητού, υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Πρόεδρο και στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κώμης, στους διοργανωτές, στους εθελοντές, στους χορηγούς και σε όσους συνέδραμαν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή αυτή.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.