Οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Τήνου έγραψαν ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό του Πρωταθλήματος Κυκλάδων. Η ομάδα που μέσα σε δύο (2) χρόνια κατάφερε να γίνει η πιο υπολογίσιμη δύναμη στις Κυκλάδες ολοκλήρωσε τη σεζόν φτάνοντας στο υψηλότερο σκαλί.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που με αυταπάρνηση και επιμονή πίστεψαν στον εαυτό τους και με την καθοδήγηση του ακούραστου προπονητή τους Γιώργου Αλτουβά, αγωνίστηκαν και γεύτηκαν τις χαρές και τις λύπες του αθλητισμού χωρίς αλλαζονεία και με πίστη στο ευ αγωνίζεσθαι.

Συγχαρητήρια στις ομάδες της Πάρου και της Σαντορίνης, συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες Κυκλάδων του Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου!

Η διοργάνωση του Final 4 στην Τήνο για πρώτη φορά από τον Ποσειδώνα είναι και αυτή γεγονός.  Κοντά στην ομάδα βρέθηκε όλη η Τήνος.  Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν, τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα.

Συνεχίζουμε με κέφι για την επόμενη σεζόν.

Καλό Καλοκαίρι.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.