Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή, το σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στο γραφείο του Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Τήνο. Εισηγητής  ήταν ο κος Γιάννης Κάκος και διήρκεσε για δέκα (10) ώρες. 

Το σεμινάριο αφορούσε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 


Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161B/23-6-2017).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.