Άλλη μια σημαντική προσθήκη για το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Τήνου εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα του Δημάρχου Τήνου κ. Γ. Σιώτου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έπειτα από σχετική και άμεση εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, ενέκρινε την προμήθεια ειδικού τάπητα για το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, προϋπολογισμού 15.000,00€

Ο ειδικός αυτός τάπητας θα τοποθετείται στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου και έτσι θα είναι δυνατόν να διοργανωθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια κλπ, χωρίς να επιβαρύνεται το παρκέ και το κυριότερο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την πρόκληση ζημιών.

Με την προμήθεια αυτή, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της προμήθειας και εγκατάστασης συστήματος κλιματισμού και αερισμού, αλλά και της διαμόρφωσης του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου, ο Δήμος Τήνου θα αποκτήσει έναν σύγχρονο χώρο για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεδρίων κλπ, προσφέροντας ταυτόχρονα πιο άνετες συνθήκες για την άθληση όλων των Τηνίων.

Ο Δήμος Τήνου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος πάντοτε ανταποκρίνεται άμεσα στα κάθε είδους αιτήματα του, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί στη βελτίωση της ζωής των δημοτών & πολιτών του Δήμου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.