Την Τρίτη, 05 Ιουνίου συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου. Ανάμεσα στα θέματα που βρίσκονται προς συνεδρίαση είναι και η έγκριση τοποθέτησης γλυπτών στη χερσαία ζώνη λιμένα στο πλαίσιο του «Έτους Χαλεπά». 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος θέλει να δημιουργηθεί μια υπαίθρια γλυπτοθήκη ενόψει αυτού του σημαντικού γεγονότος που θα επεκταθεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με κέντρο το νησί της Τήνου. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως για τον ίδιο σκοπό "ντύθηκε" το κτίριο που βρίσκεται στο λιμάνι της Τήνου (πρώην επιχείρηση Μάρινερ.

Επιπροσθέτως, να αναφέρουμε πως θα πραγματοποιηθούν σειρά από εκθέσεις, συναυλίες κλασσικής μουσικής, παρουσιάσεις βιβλίων, Διαγωνισμός Μαθητείας για το έργο Χαλεπά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έκδοση καλλιτεχνικού λευκώματος αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Χαλεπά ενώ χθες κυκλοφόρησε και το συλλεκτικό γραμματόσημο που μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.