Ο Ολυμπιακός μέσω του κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλου προσέφερε δύο δωρεάν συμμετοχές στην ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου, ως ανταπόδοση για τη φιλοξενία στο τελευταίο τουρνουά, για τη συμμετοχή ενός αθλητή μας και μιας αθλήτριας για το CAMP που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τις ημερομηνίες 18-22/06.

Μετά από εισήγηση των προπονητών οι οποίοι έκριναν με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια αποφασίστηκε να συμμετέχουν ο Μάριος Μπινιάκου και η Ελίνα Πλυτά.

Τα παιδιά συνόδεψε στην Αθήνα η κ.Μαργαρίτα Βουγιουκλή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιδιά όχι μόνο συμμετείχαν αλλά αποκόμισαν θετικά σχόλια και διακρίσεις. Ο Μάριος αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό των Layups και η ομάδα του βγήκε πρώτη στο 5 on 5 πρωτάθλημα και η ομάδα της Ελίνας κέρδισε επίσης την πρώτη θέση στο 3 on 3.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Ολυμπιακό που στηρίζει την ομάδα του Περιστεριώνα και προσφέρει στα παιδιά νέες εμπειρίες και παραστάσεις.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.