Κέρδισε ένα Samsung Galaxy S8+ στη στιγμή!
Αποκλειστικά στο κατάστημα WIND Τήνου

Το κατάστημα WIND Τήνου επιβραβεύει τους επισκέπτες του την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με μοναδικές προσφορές σε δημοφιλή smartphones, tablets και αξεσουάρ ενώ παράλληλα κάνει δώρο το κορυφαίο Samsung Galaxy S8+ (64 GB) αξίας 829€.

Από την Δευτέρα 25/06 μέχρι και το Σάββατο 30/06 όσοι επισκεφθούν το κατάστημα WIND στην πόλη της Τήνου (Λ. Μεγαλόχαρης 44) έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καλύτερα μοντέλα smartphone και tablet της αγοράς καθώς επίσης και για χρήσιμα αξεσουάρ, όλα διαθέσιμα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που αγγίζουν το - 60%.

Ενώ την Παρασκευή 29/06 και το Σάββατο 30/06, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα WIND, θα μπορούν να διεκδικήσουν το απίθανο Samsung Galaxy S8+, χωρίς καμία προϋπόθεση αγοράς!

«Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία στους επισκέπτες μας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους μέσα και έξω από το σπίτι. Σας περιμένουμε για να ζήσετε από κοντά την τεχνολογία και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στην επικοινωνία» αναφέρει η υπεύθυνη του καταστήματος κα Μαρία Δεσύπρη.

Κατάστημα WIND Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 44, Χώρα Τήνου

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22830. 26830

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.