Με μεγάλη χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε οτι το παιδικό φεστιβάλ Βεγγέρα fest μεγαλώνει και ταξιδεύει!

Για την ακρίβεια, φέτος γίνεται αντικείμενο ερευνητικής μελέτης στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας, του μεταπτυχιακού προγράμματος, στο οποίο και συμμετέχει η μια από τις διοργανώτριές του. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει τίτλο "Youth, education & society" και πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία (Utrecht University).

Η έρευνα πραγματεύεται πως οι συμμετέχοντες του 2ου παιδικού φεστιβάλ Βεγγέρα (παιδιά, ηλικιωμένοι & εκπαιδευτικοί) βίωσαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στη διαδικασία συλλογής των δεδομένων της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018 στην Τήνο.


Συγκεκριμένα, τους 20 συμμετέχοντες και συμμετέχουσες που μας έδωσαν συνέντευξη, τους διευθυντές και τις διευθύντριες των δημοτικών σχολείων του νησιού που μας βοήθησαν με την προώθηση της σχετικής ανακοίνωσης, τους γονείς των παιδιών που τα συνόδεψαν, τον Δελατόλα Αντώνη για την πολύτιμη βοήθειά του και ακόμη, το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος Τηνιακού πολιτισμού (Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού - Ι.ΤΗ.Π) για την προσφορά του χώρου, όπου και έγινε η διεξαγωγή των συνεντεύξεων.

Δεδομένων των συνθηκών, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 3ο Βεγγέρα fest το 2019, στο οποίο όμως θα λάβουν μέρος τα παιδιά της Δ' τάξης δημοτικού των σχολικών ετών 2017-2018 και 2018-2019!

Προσωπικά, πιστεύουμε οτι το πανεπιστήμιο συνιστά χώρο παιδείας και εκπαίδευσης κι έτσι, ευελπιστούμε αυτή η σύνδεσή του με την τοπική κοινωνία να αποβεί αποτελεσματική.

Facebook Page: Βεγγέρα fest

Υ.Γ. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με μπόλικες βεγγέρες στις αυλές του νησιού! Καλή αντάμωση!

Με εκτίμηση,
Οι διοργανώτριες του Βεγγέρα fest, 
Καλαντζή Μάρα & Παπαγιαννοπούλου Φραντζεσκα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.