Ο πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εκδηλώσεις των αγώνων δρόμου 5ο Tinos Running Experience Vodafone που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου 2018.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή, 08 Ιουνίου με το Pasta Party στο χωριό Κέχρος στις 22.30.

Το Σάββατο στις 09 Ιουνίου ξεκινάει το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Στο Βωλάξ της Τήνου με ώρα εκκίνησης 5.30 μ.μ. (Ημιμαραθώνιος), στην πλατεία Παντανάσσης στις 5.45 μ.μ. (Tinos Fun Run 10 χλμ και 5 χλμ) και στις 5.15 μ.μ. Tinos Kids Run 1 χλμ και Tinos Special Run 100μ)

Στις 8.30 και μετά το τέλος των αγώνων θα διεξαχθεί η τελετή απονομών και η τελετή λήξης των αγώνων στον εσωτερικό λιμένα της Τήνου.

Την Κυριακή, 10 Ιουνίου στις 8.00 π.μ. θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μια προαιρετική δράση, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο "Αινείας Τήνου" να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης
Η παρουσία σας θα αποτελέσει εξαιρετική τιμή για το σύλλογο μας


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.