Όσοι φέτος αποφασίσετε να κάνετε μια εξόρμηση στην Τήνο, αξίζει να επισκεφτείτε το beach bar lalalouza, το οποίο βρίσκεται στο Ν.Α. τμήμα του νησιού και απέχει 6,5 περίπου χιλιόμετρα από τη χώρα. Ιδανικός προορισμός για οικογένειες αφού τα νερά είναι ρηχά και η παραλία είναι αμμώδης.

Αυτό που κάνει το lalalouza μοναδικό είναι πως όλα τα εδέσματα και ποτά που προσφέρονται στο bar, είναι φτιαγμένα με ντόπια προϊόντα και έχουν αντίστοιχες ονομασίες

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το όνομα, αφού η «λουζα» είναι ένα από τα πιο γνωστά και νόστιμα τοπικά αλλαντικά του νησιού Ψυχή του beach bar ο Αγαπητός Αρμακόλας ο οποίος μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με την εστίαση, αλλά και με πολλή αγάπη για τον νησί του, αποφασίζει να κάνει το άνοιγμά του δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.Σε μια σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του, μας τονίζει πως αυτό που θέλει να προσφέρει στον πελάτη του είναι άνεση, χαλάρωση και ηρεμία και γι αυτό το λόγο επιλέγει lounge μουσική στην κατάλληλη ένταση που ικανοποιεί τους θαμώνες, αλλά και άνετες ξαπλώστρες ή πουφ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Εντύπωση μας έκανε η φιλική εξυπηρέτηση και τα χαμόγελα του προσωπικού αλλά και η καθαριότητα στον χώρο.

Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.