Ακόμα μία επιβράβευση για την εταιρεία μας “ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” - SAN LORENZO και τα προϊόντα μας. Στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 26-27 Μαΐου, η εταιρεία μας μετείχε με δύο προϊόντα. Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την “τυφλή” μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο , σε ένα διαγωνισμό που οργανώθηκε σε πολυάριθμα πάνελ κριτών.

Για εμάς αποτέλεσε περισσότερο δικαίωση μιας προσπάθειας, που εδώ και 4 χρόνια έχει ως βασικό κορμό της φιλοσοφίας μας, την εμπιστοσύνη μεταξύ ποιότητας και καταναλωτή και ειδικά όταν η αναγνώριση αυτή έρχεται παγκόσμια σε έναν διαγωνισμό ποιότητας.

Η Βραβευσή μας με ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στο μπαλάκι ΤΗΝΟΥ και χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τυρί κοπανιστή (Π.Ο.Π) μας γεμίζει ακόμα περισσότερο με υπερηφάνεια, και πολύ περισσότερο μας γεμίζει με υποχρεώσεις.

Σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.