Επιστολή προς όλους τους συμμετέχοντες στο Tinos Running Experience Vofaone 2018 έστειλε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου όπου αναφέρει τα ακόλουθα: 

Εκ μέρους του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής σας στο Tinos Running Experience Vodafone 2018 που θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά, το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει για εσάς αλλά και τους συνοδούς σας, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr

Επιπλέον, και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 8 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party, με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους.

Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Κέχρος και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα  να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο  με το πρώτο να φεύγει στις 20:45.

Ακόμα την Κυριακή 10 Ιουνίου, θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση, να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται  στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό. Οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο στις 08:00.

Για να επιτύχουμε την καλύτερη οργάνωσή τους παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, για εσάς και τους συνοδούς σας πατώντας εδώ μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Σύντομα θα παραλάβετε νέο μήνυμα με τον αριθμό συμμετοχής σας καθώς και χρήσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή σας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα εξυπηρέτησης συμμετεχόντων
Tinos Running Experience Vodafone 2018

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.