Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, 9 Ιουνίου στην Τήνο το, 5ο Vodafone Tinos Running Experience 2018 που διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Οι αγώνες Kid Run και Fun Run άνοιξαν την εκδήλωση των πέντε και δέκα χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η συνέχεια άνηκε στο Σωματείο Α.με.Α "Έχουμε Δικαίωμα" όπου έτρεξαν στην διαδρομή Special Run κερδίζοντας με την αξία τους το χειροκρότημα των θεατών.

Έπειτα είχαμε την διαδρομή των 5km που είχε σημείο έναρξης την εξέδρα με προορισμό το Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) και τερματισμός πάλι πίσω στην εξέδρα. Των 10km είχε αφετηρία την εξέδρα και στη συνέχεια, Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) γυρισμός στην εξέδρα, μετά Κιόνια και τερματισμός στο σημείο έναρξης

Ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου ξεκίνησε από το υπαίθριο θεατράκι του Βωλάξ και διέσχισε τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή και τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησαν οι βραβεύσεις και έδωσαν όλοι ραντεβού στο Tinos Running Experience 2018. Τέλος, τη νύχτα μέρα έκαναν τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό κατά της λήξη της εκδήλωσης.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση φωτογραφικού υλικού


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.