Ανάμεσα σε αμμουδιές, βότσαλα και πέτρες ζεστές.
Σε ανοιχτoύς και καθάριους ορίζοντες.
Με αέρα στα πανιά και στις κουρτίνες μας...
Συναντιόμαστε ξανά, γνώριμοι και μη για να χορέψουμε!

Γνωριζόμαστε από την αρχή, με το σώμα μας και με τους άλλους.
Δοκιμάζουμε νέους τρόπους να κινούμαστε, άλλες διαδρομές να χρωματίσουμε.
Πατάμε σε χορογραφημένα μονοπάτια σύγχρονου χορού αλλά φτάνουμε σε δικούς μας μοναδικούς προορισμούς.

Συντονίζουμε, ή και όχι, τα βήματα και τα σώματά μας..

Παίζουμε με τις αντιθέσεις. Απ΄ τη δύναμη της βαρύτητας και το release στη δύναμη τη δική μας, την ταχύτητα και την εκτόξευση. Απο το μαλακόπάτωμα στον αέρα και τ΄ ανάποδο!
Φτιάχνουμε σώμα δυνατό, ευκίνητο, ευλύγιστο και...χαρούμενο.

Κρυμμένοι θησαυροί στο χώρο και το χρόνο
Ρυθμός και μουσική δική μας και του κόσμου.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κινηθούν, να απολαύσουν τη χαρά του χορού! Το επίπεδο είναι ανοιχτό και διαμορφώνεται ανάλογα με αυτό των συμμετεχόντων.

Στο δημοτικό σχολείο Τριποτάμου.
__________________
28, 29, 30, 31 Ιουλίου
7, 8, 9, 10 Αυγούστου
19.00- 21.00
______________________________
Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής
6948543537
aperanna@yahoo.gr
FBpg: Άννα Απέργη - Χορός
________________________
https://vimeo.com/276849894
https://vimeo.com/252036762
_________________________________________________________________________
Η Άννα Απέργη γεννήθηκε στην Τήνο και είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου και του τμήματος της Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού, άμεσης σύνθεσης, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας με διεθνείς και Έλληνες χορευτές και χορογράφους, μεταξύ των οποίων οι DV8, Akram Khan Dance Company, Trisha Brown Dance Company, Segni Mossi και άλλοι.

Διδάσκει κλασικό, σύγχρονο χορό, μουσικοκινητική, αυτοσχεδιασμό και contact σε σχολές χορού, σε θεατρικές ομάδες στην Αθήνα. Ως μέλος του εκπαιδευτικού κινητικού προγράμματος της Σκυτάλης έχει διδάξει σε δημόσια σχολεία της Αττικής απο το 2012.
Έχει συμμετάσχει με υποτροφία στο BIDE Festival (BCN), έχει χορέψει στο El Danseu Festival (BCN), στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση στο φεστιβάλ Transitions III, στο 15o Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, στο Athens Photo Festival :16, στο φεστιβάλ (Σ)τροφή, Freedom of expression Festival, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, όπου και έχει παραδώσει σεμινάριο κίνησης.

Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους χορογράφους Sam Coren, P. Cingolani, A. Στελλάτου, Ι. Κάραγιαν, M. Νέστορα, Π. Κρεμαστά, Μ. Κολιοπούλου, Μ. SalasPalau, Κ. Σκιαδά, Β. Γιαννακοπούλου, Κ. Τσιούκα και το χοροθέατρο Aleajactaest.Με τις ομάδες Εlasma, Lalun και Α43dancegroup έχουν δημιουργήσει και συμμετάσχει σε φεστιβάλ με δικά τους έργα. Τέλος, έχει χορογραφήσει για το δήμο Ζωγράφου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και έχει συνεργαστεί με τις σκηνοθέτες Κ. Σπανού, Ρ. Μοσχοχωρίτη και Μ. Σάββα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.