Σας προσκαλούμε στην Έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώνουμε με μια ομάδα εκπαιδευόμενων, που παρακολούθησαν σεμινάρια φωτογραφίας τα τελευταία 2 έτη με εισηγητή τον Θανάση  Σκουλουδάκη στο νησί της Τήνου.

Η ομάδα αποτελείται από τις  κυρίες Αγνή Δελλατόλα, Μαρίνα Μαρκουΐζου, Ρίτα Φιλιππούση και Γεωργία Φόνσου, οι οποίες αποτύπωσαν με τον φωτογραφικό τους φακό εικόνες από το παραδοσιακό χωριό Καρδιανή της Τήνου στο οποίο βρίσκεται το Pelias Life in Balance.

Έκθεση Φωτογραφίας

Διάρκεια: Καθημερινά από 29 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου ώρες 19.00 – 22.00 / Είσοδος Ελεύθερη

Εγκαίνια: Κυριακή 29 Ιουλίου στις 20:30

Θέμα: Με το Μάτι στην Καρδιά(νη) 
Επιμέλεια: Σκουλουδάκης Αθανάσιος
Συμμετέχουν: Αγνή Δελλατόλα, Μαρίνα Μαρκουΐζου, Ρίτα Φιλιππούση, Γεωργία Φόνσου

Χώρος: Pelias Life in Balance, Καρδιανή, Τήνου

Τηλ 2283031931 & 6947607453

 Ο Θανάσης Σκουλουδάκης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολή του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό στις Γραφικές Τέχνες και στα Πολυμέσα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στην επαγγελματική δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2005.

Παράλληλα είναι εκπαιδευτής Φωτογραφίας.

Έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μήλου, και με άλλους χώρους διοργανώνοντας επιμορφωτικά σεμινάρια φωτογραφίας και εκπαιδεύοντας ομάδες (μαθητών και ενηλίκων) Έχει επιμεληθεί ως εκπαιδευτής και εισηγητής σεμιναρίων φωτογραφικές εκθέσεις και εκδόσεις λευκωμάτων.Pelias Life in Balance
Καρδιανή Τήνου
Τηλέφωνο: 22830 31931
www.pelias-tinos.gr
fb: Pelias Life in Balance
E mail: info@pelias.org

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.