Ανοικτή επιστολή προς τους εκλέκτορες στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου

Κυρίες και Κύριοι εκλέκτορες.

Έθεσα υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ένα σύντομο Βιογραφικό:

Ετών 61. Παντρεμένος. Έχω 3 τέκνα. Ζω και εργάζομαι στην Τήνο όλα μου τα χρόνια. Είμαι εν ενεργεία καθηγητής Πληροφορικής στο ΓΕΛ Τήνου. Σπούδασα Φυσικός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εκεί έκανα και το μεταπτυχιακό μου στον «Αυτόματο Έλεγχο». Στις σπουδές μου αρωγό είχα το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου ως Αριστούχος.

Υπηρέτησα και υπηρετώ στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της Τήνου για 33 έτη. Πέντε από αυτά τα έτη στη θέση του διευθυντή του ΓΕΛ Τήνου. Επειδή θα δημιουργηθούν εύλογες απορίες, Δηλώνω: ότι η απόφαση να λάβω μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου, ήταν αποκλειστικά δική μου. Δεν στηρίζομαι από κανένα, στηρίζομαι μόνο από την αγάπη που έχω
στην Παναγία.

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος θέτω υποψηφιότητα με δυο βασικές αρχές.

1. Σεβασμό στη Διαθήκη των κτητόρων του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου.
2. Πεποίθησή μου είναι ότι μόνο ένας «Υγιής» και «ανεξάρτητος» οργανισμός μπορεί να προσφέρει τα κάλλιστα αγαθά.

Γι’ αυτό θα προσπαθήσω και θα συμβάλω σε κάθε ενέργεια που τείνει προς την πραγματική, όχι εφήμερη και επίπλαστη, «Υγεία» του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου. Διότι ένα τέτοιου Βεληνεκούς Ίδρυμα Πανελλήνιας εμβέλειας οφείλει:

α) να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των Τηνίων, των ιδανικών, των σκοπών
που έθεσαν οι κτήτορες στη διαθήκη τους, και

β) οφείλει να είναι καθόλα «Υγειές» και να «ελέγχεται» γι’ αυτό.

Κυρίες και Κύριοι εκλέκτορες ζητώ την ψήφο σας.

Μετά τιμής
Κανακάρης Φραγκίσκος του Νικολάου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.