Κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας,  σε συνεργασία με το Δήμο της Τήνου η ταξιδιωτική συντάκτρια κα Pamela Goodman  επισκέφθηκε το νησί μας μεταξύ 02-05 Ιουλίου 2018, με σκοπό τη συλλογή του απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση εκτενούς αφιερώματος για λογαριασμό του περιοδικού “House & Garden”, προβάλλοντας το εν λόγω νησί ως ιδανικό προορισμό για θερινές διακοπές.

Σημειώνεται ότι το περιοδικό “House&Garden” έχει μηνιαία κυκλοφορία 112.000 εντύπων περίπου και περί τις 650.000 επισκέψεις στον ιστότοπο του περιοδικού. Το εν λόγω έντυπο έχει επίσης ιδιαιτέρως αφοσιωμένο ειδικό κοινό υψηλού οικονομικού και μορφωτικού επιπέδου. Σημειώνεται ότι η εν λόγω συντάκτρια θα γράψει και ένα μικρότερο κομμάτι για την τουριστική ανάπτυξη στη Μύκονο και τις επενδύσεις στον τομέα των πεντάστερων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.