Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Νάξου - Τήνου κατά τη τελευταία συνεδρίαση του την Παρασκευή, 15 Ιουνίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό (άρθρο 3, παρ2δ, περί ειδικών επιστημονικών συνεργατών και παρ 2κ, περί εθελοντισμού) ενημερώνει για τη λήψη απόφασης συνεργασίας - σε εθελοντική βάση - με τον καθηγητή νευρολογίας κ. Τρανταφύλλου Νικόλαο.

Κοινοποιείται στους κατοίκους της Τήνου ότι για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης θα διατίθεται ένα Σάββατο κάθε μήνα και για χρονική διάρκεια 6 ωρών ο χώρος του Κέντρου Ακρόασης της Κάριτας (πλησίον του Καθολικού Ενοριακού Ναού Αγ. Νικολάου - έναντι από τη Μοσχούλειο Σχολή). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού κάθε Δευτέρα από 09.00 έως 13.00 στο κινητό τηλέφωνο που εξυπηρετεί το Κέντρο Ακρόασης της τοπικής μας Κάριτας: 694.6869.194. Εκτός απροόπτου οι προσεχείς ημερομηνίες παρουσίας του γιατρού είναι : Σάββατο 21 Ιουλίου & Σάββατο 18 Αυγούστου.

Διευκρινίζεται ότι ο κος Τριανταφύλλου παρέχει εθελοντική τις υπηρεσίες τους προς την Κάριτας και κατά συνέπεια όσοι ασθενείς απευθυνθούν για τις ιατρικές του υπηρεσίες εντός αυτού του πλαισίου δεν θα έχουν καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση ούτε προς εκείνον ούτε βέβαια προς την Καριτας Νάξου - Τήνου.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.