Ο Γιώργος Περού με την κιθάρα του θα βρισκεται «Στο Καπάκι» καλεσμένος σε μία απο τις πιο γραφικές πλατείες της Τήνου στα Δύο Χωριά.

Τις Τρίτες από 10 Ιουλιου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη άλλοτε μόνος και άλλοτε με συμμετοχές - εκπληξη θα μας συντροφεύει με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι εως το σήμερα.

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν γλυκά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Παπαιωάννου, Καλδάρα αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, του Άκη Πάνου και του Leonard Cohen.

Τραγούδια δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα όπως άλλωστε ταιριάζει στον τόπο και στην αισθητική του νησιού θα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού έτσι ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Ο Γιώργος Περού κατάγεται από τον Φαλατάδο της Τήνου και είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α) Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε
Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη https://youtu.be/_sDeP6RB9Yk και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη https://youtu.be/sfXNojlOOUc


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.