Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του συνδυασμού Τήνος - Τολμάμε μαζί εξέδωσε ο Δήμαρχος Τήνου η οποία και αναφέρει:

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του επικεφαλής της αντιπολίτευσης που αφού όταν εισέβαλε ο Ρουβίκωνας προτίμησε να κρυφτεί στο κοτέτσι και να κάνει την...κότα, τώρα μεταλλάχθηκε εκ του ασφαλούς σε κόκκορα.

Αντιλαμβάνομαι επίσης οτι και αυτός, όπως και άλλοι, συνωστίζεται στη σειρά για να πάρει ενα αντίδωρο της επιτυχίας.

Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους αγωνιστήκαμε γι' αυτή την εξέλιξη ώστε να μη μείνει ακέφαλο το Ίδρυμα για να μπορούν κάποιοι να παίζουν τα παιχνίδια τους.

Τα υπόλοιπα αποτελούν κρεμαστάρια που ως αλεπούδες της φτηνής πολιτικής δυσκολεύονται να τα φτάσουν. Άλλωστε, οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.

ΥΓ.1. Μάθετε κ. Κροντηρα επιτέλους να διαβάζετε, άλλως, σας συμβουλεύω ότι καλύτερα να κρύβετε την αμάθειας σας πάρα να την φανερώνετε!

ΥΓ.2. Όσον αφορά το ζόρικοι, εγώ τουλάχιστον είμαι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος. Επιπρόσθετα τις δηλώσεις μου τις γράφω ο ίδιος και δεν μου τις υπαγορεύουν!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.