Συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στην Τήνο υπέρ των σκοπών του ΚΥ Τήνου και Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής.

Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στο χώρο της Σχολής Ουρσουλινών στα Λουτρά, για να βοηθήσουμε τους φορείς Υγείας της Τήνου και τους πυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής.

Όπως ήδη γνωρίζετε τα έσοδα της συναυλίας της Δήμητρας Γαλάνη θα διατεθούν στο σύλλογο Φίλων ΚΥ ΤΗΝΟΥ Ν ΚΟΓΚΟΣ για την προμήθεια μονάδας παραγωγής οξυγόνου στο Κέντρο Υγείας Τήνου στη μνήμη του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου ΣΙΜΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ.

Μετά την πρόσφατη ανείπωτη τραγωδία στη Δυτική Αττική το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, αποφάσισε να καταθέσει και ένα ποσό στο σχετικό λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Παρακαλούμε πολύ για την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση στη συναυλία.

Τα εισιτήρια της συναυλίας διατίθενται στη τιμή των €15 από τα γραφεία του Δήμου Τήνου και του Φεστιβάλ Τήνου 2018 στην παραλία απέναντι από το παλαιό λιμάνι.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας στις φονικές πυρκαγιές της Δυτικής Αττικής και αποφάσισε να καταθέσει ένα ποσό από τα έσοδα της συναυλίας της Δήμητρας Γαλάνη στο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την βοήθεια των πυρόπληκτων κατοίκων.

Το ΔΣ του Σωματείου


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.