Σε χειρουργική επέμβαση, Αρθροσκόπησης Ώμου υποβλήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου. Την επέμβαση έκανε ο γνωστός στην Τήνο, Ορθοπαιδικός Χειρουργός κος Παναγιώτης Κοντοβαζαινίτης όπου τις επισκέψεις του στο νησί τις μαθαίνετε μέσα από τις σχετικές αναρτήσεις του Τήνος Today. 

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαδικασία της επέμβασης έγινε Πέμπτη απόγευμα και τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος δήλωσε παρών στη δουλειά του (καθημερινό μαγκαζίνο στο ΣΚΑΪ με την Μαρία Αναστασοπούλου).

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κος Κοντοβαζαινίτης είχε αναλάβει να χειρουργήσει επιτυχώς τον τότε υποψήφιο πρόεδρο και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο με διάγνωση, ρήξης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος

Ποιος είναι ο κος Κοντοβαζαινίτης

Ο ορθοπαιδικός-χειρουργός, κος Παναγιώτης Κοντοβαζαινίτης είναι διδάκτωρ Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επισκέπτεται την Τήνο σε τακτά χρονικά διαστήματα και δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του καρδιολόγου κ Δημήτρη Κορρέ.

-> Αρθροσκοπική χειρουργική (Γόνατος-Ώμου-Ποδοκνημικης), 
-> στις Αθλητικές κακώσεις και 
-> στη χειρουργική των Αρθροπλαστικών ενηλίκων (Γόνατος-Ισχίου) με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές(MIS) 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού:
Ιατρείο Αθήνα: 2107230166  ( 3 έως 8.30μ.μ.),  τηλέφωνο γραμματείας: 694.8772.758

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.