Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος υπέγραψε την επισυναπτόμενη απόφασηγια τον ορισμό του κ. Εμμανουήλ Λούβαρη ως Εντεταλμένου Συμβούλου με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και τομέα ευθύνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Σιώτος ανέφερε ότι η επιλογή έγινε με δική του πρωτοβουλία και με το σκεπτικό ότι βασικές λειτουργίες του Δήμου «πρέπει να αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα και με διάθεση προσφοράς για το κοινό καλό και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας».

«Σε αυτή την προσπάθεια – συνέχισε ο κ. Σιώτος – δεν χωρούν αποκλεισμοί. Είναι γεγονός ότι η κλήση για συστράτευση ενός στελέχους που δεν προέρχεται από την πλειοψηφία δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, είναι απόδειξη του πνεύματος συναίνεσης που οφείλουμε όλοι να επιδεικνύουμε στο πλαίσιο της δημοκρατικής άσκησης της διοίκησης. Η επιλογή του κ. Λούβαρη δεν έγινε λόγω έλλειψης ικανοτήτων από τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας. Ούτε στόχευε στο να εκπέμψει πολιτικά μηνύματα ενόψει των δημοτικών εκλογών. Έγινε με αφορμή το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος, τη διάθεση προσφοράς του οποίου δεν δικαιούμαστε να αρνηθούμε. Και καταδεικνύει τη διαφορετική αντίληψη με την οποία διαπνέεται η ηγεσία της μειοψηφίας που ακόμα και σε κρίσιμα για το νησί θέματα προτίμησε τη σιωπή και την απραξία».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.