Ο Δήμαρχος Τήνου έχει αποδείξει κατά το παρελθόν και από τη  πορεία του στη τοπική αυτοδιοίκηση ότι δεν  μασάει…και όποτε νιώθει ότι τον πνίγει το δίκιο βγαίνει στην αντεπίθεση…

Το νησί της Τήνου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου το φετινό καλοκαίρι σφύζει από ζωή με το κοντέρ των επισκεπτών να σταματάει στο +40% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!

Την ίδια ώρα ο Δήμος Τήνου λόγω διακοπών ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει πρόβλημα στην υδροδότηση, ενώ το νησί αυτή την περίοδο είναι γεμάτο τουρίστες, με τα καταστήματα που δεν διαθέτουν γεννήτρια να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα προϊόντα τους.

Όπως αναφέρει στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Τήνου κ. Σιώτος υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές και δυσλειτουργίες στις μονάδες αφαλάτωσης και επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος της ΔΕΗ.

«Έχουμε πάρει όλα τα προληπτικά μέτρα, έχουμε προμηθευτεί νέα αφαλάτωση  για την αξιόπιστη  παροχή υδροδότησης και κρεμόμαστε από τις παραλήψεις της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει το 2018.

Είμαι φοβερά οργισμένος, έχω αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία στη ΔΕΗ και στην ΑΔΜΗΕ και στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη και παρόλα αυτά έχω κάνει καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή»

www.cyclades24.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.