Επειδή τα νησιά της Καραϊβικής πέφτουν λίγο μακρυά, είπαμε να τα φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται και να γιορτάσουμε ετσι τα 5α μας γενέθλια..

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στην πιο εξωτική παραλία του νησιού θα ακουστούν ζωντανά, μαγικά κουβανέζικα τραγούδια από τους GRUPO CUBASON που θα μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες φωνές τους τα όργανα και τα κρουστά τους! Στα decks η γνωστή παραγωγός Kotsetaki Kosmos -Γιώτα Κοτσέτα θα μας ανεβάσει με τις μουσικές της!

Στη μπάρα μας, θα φτιάξει 2 φουλ ζουμερά και εξωτικά ποτά ο bartender του θρυλικού Baba Au Rum , Phaedon Papakonstantinou o οποίος ασχολείται με τον χώρο των μπαρς τα τελευταία 7 χρόνια. Για περισσότερο από 5 χρόνια είναι μέλος της ομάδας του baba au rum.. Θα γευτείτε λοιπόν το Supremus μια αφηρημένη εκδοχή του Ti Punch βασισμένη στην υπεροχή του αγνού καλλιτεχνικού συναισθήματος, και το Bahama baba μία σύγχρονη παραλλαγή σε ένα αγαπημένο τροπικό cockteil η οποία φέρνει νέες ισορροπίες και μια διαφορετική προσέγγιση στην Tiki κουλτούρα.

Γιορτάζουμε τα 5 χρόνια μας και σας θέλουμε όλους εκεί για ένα απόγευμα που θα σας μείνει αξέχαστο..


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.