Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι λόγω της μειωμένης παραγωγής Τηνιακού θυμαρίσιου μελιού εξαιτίας της ανομβρίας, η Γιορτή Μελιού που είχε προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Θεωρούμε, ότι αφού σκοπός της εκδήλωσης εκτός από την διασκέδαση, είναι η προώθηση, προβολή και η ανάδειξη  του Τηνιακού μελιού, δε θα ήταν σκόπιμο να αντικαταστήσουμε το μέλι που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των γλυκισμάτων, με μέλι άλλης προέλευσης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου κ. Φιλιππούση Φραγκίσκα, στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Δελλατόλα Νίκο αλλά και στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό  Τήνου για τις φιλότιμες προσπάθειες εξεύρεσης Τηνιακού θυμαρίσιου μελιού για την μη ματαίωση της Γιορτής.

Ελπίζουμε, του χρόνου να είμαστε καλά και υγιείς και να ξαναδώσουμε  ραντεβού στις  αρχές Σεπτέμβρη στην πλατεία του Κάμπου για τη 12η Γιορτή Μελιού.

Εκ του Φεστιβάλ Τήνου!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.