Η "Λευκή Νύχτα" της Τήνου έχει αρχίσει ήδη να διοργανώνεται, έστω και αν μας φαίνεται λίγο νωρίς. Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα πραγματοποιήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, τη ‘’Λευκή Νύχτα στην Τήνο’’. Ήδη ο Σύλλογος έχει συμφωνήσει για τα δρώμενα - εκπλήξεις που θα γίνουν εκείνη την βραδιά, ώστε μικροί και μεγάλοι να νιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων και συγχρόνως να στηρίξουν και να τονώσουν την τοπική αγορά με τις αγορές τους.

"Λευκή Νύχτα", όπως όλοι πια γνωρίζουμε, σημαίνει κυρίως ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής.

Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για την 1 η Δεκεμβρίου 2018 από τις 17:30 έως και τις 24:00.

Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν, όπως πάντα, ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα σας ανακοινωθούν με επόμενα δελτία τύπου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.