Η Τήνος πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τα αποθέματα νερού να είναι λίγα - λόγω έλλειψης βροχοπτώσεων -. Με τις διακοπές ηλεκτροδότησης να προκαλούν προβλήματα στην υδροδότηση του νησιού καθώς δεν επέτρεπαν την συνεχή αναπλήρωση των δεξαμενών (αφαλάτωσης) από το νερό που καταναλωνόταν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη πολύωρων διακοπών και στην υδροδότηση ώστε να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος για να επανατροφοδοτηθούν επαρκώς οι δεξαμενές.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ

Πέραν όμως αυτών των προβλημάτων ο δήμος Τήνου σύμφωνα με πληροφορίες μας έστειλε αίτημα ένταξης στο Φιλόδημος Ι, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Αναπτυξιακής Πολιτικής, με τίτλο έργου "Έργα βελτίωσης δικτύου ύδρευσης πόλεως Τήνου με αντικατάσταση υφιστάμενων σωληνώσεων". 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου να ανέρχεται στα 525.000,00€. Μαζί με το αίτημα στο υπουργείο υπήρχε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου περί υποβολής πρότασης χρηματοδότησης. Το τεχνικό δελτίο του έργου, πλήρως συμπληρωμένο, σύμφωνα με το υπόδειγμα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.