Η Τήνος και τα νησιά του Αιγαίου περιμένουν τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη εκείνους που θέλουν να τραβήξουν το καλοκαίρι λίγο παραπάνω. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό δηλαδή: όλους.

Σεπτέμβρης.

Δύσκολη αρχή, προσαρμογή στο γραφείο, επιστροφή στην πόλη ή... η τέλεια εποχή για διακοπές.

Γιατί να είσαι ανάμεσα σε εκείνους που η αρχή της νέας σεζόν ισοδυναμεί με τη χειρότερη διάθεση και την ασταμάτητη απαρίθμηση των υποχρεώσεων; Γιατί να μην αποφασίσεις να κάνεις τη διαφορά και να απολαύσεις τα νησιά μας την πιο σωστή εποχή;


Ο καιρός είναι τέλειος, ο ήλιος στη θέση του και τα ακτοπλοϊκά διαθέσιμα. Το μόνο που μένει είναι να πεις το «ναι» και να βάλεις ξανά τα μαγιώ στη βαλίτσα. Εύκολο.

Αν δυσκολεύεσαι ακόμη και στο πιο απλό πακετάρισμα, σταμάτα εδώ την ανάγνωση.

Αν όμως είσαι μαζί μας και αποφάσισες να τραβήξεις τη θερινή ραστώνη λίγες μέρες παραπάνω συνέχισε να διαβάζεις γιατί έχουμε τη λύση (aka τον καλύτερο προορισμό για την εποχή).

Υπάρχει ένα μέρος, λοιπόν, που τα συνδυάζει όλα και απευθύνεται ταυτόχρονα σε όλα τα μέλη της οικογένειας: Κυκλαδίτικο σκηνικό, βόλτες στη φύση, σέρφερς, μπαράκια και γεύσεις από Αιγαίο.

Ναι, καλά κατάλαβες. Κλείνεις εισιτήρια και φτάνεις στο πανέμορφο νησί της Τήνου. Όσο όμως και αν το νησί περνάει την καλύτερη φάση του (είναι γνωστό σε όλους αυτό), η επιλογή της κατάλληλης διαμονής μπορεί να απογειώσει τον Σεπτέμβρη ή και τον Οκτώβρη σου.

διαβάστε περισσότερα: http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1267837/giati-oi-kalyteres-diakopes-ginontai-apo-septemvri-pics

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.