Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση μας, στο νησί της Τήνου βρίσκεται ο Βουλευτής Κυκλάδων με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός ο οποίος συναντήθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο. Η επίσκεψη στην Τήνο για τον Βουλευτή γίνεται στο πλαίσιο του παιδιατρικού συνεδρίου που θα λάβει χώρα στο νησί. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Τήνου, μας ενημέρωσε τα ακόλουθα για την παραπάνω επίσκεψη: «Η συνάντηση εργασίας είχε ως κύριο αντικείμενο την θεραπεία των στρεβλώσεων και της ανισότητας που έλαβε χώρα με την υπέρμετρη αύξηση των αντικειμενικών αξιών τόσο στην Τοπική Κοινότητα Καλλονής όσο και στη ΣΤ' Ζώνη Τήνου».

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
Σε ερώτηση μας για τις ενέργειες που έχουν γίνει μας απάντησε τα ακόλουθα: «Από την πρώτη στιγμή δεν μείναμε με σταυρωμένα χέρια. Εκτός από ομόφωνο ψήφισμα, που έφερα στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθούμε στο Υπουργείο Οικονομικών, έχουμε κάνει και σαν υπηρεσία και εγώ προσωπικά επιστολές διαμαρτυρίας προς το αρμόδιο Υπουργείο. Παράλληλα, έκλεισα συνάντηση Τετάρτη πρωί με αρμόδια στελέχη του υπουργείου οικονομικών για το ζήτημα αυτό και έχω αναθέσει σε δικηγόρο προσφυγή κατά αυτής της υπέρμετρης και άδικης απόφασης αύξησης των αντικειμενικών αξιών στα σημεία αυτά του νησιού».

Κλείνοντας ο κος Σιώτος τοποθετήθηκε λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρα λάθη και παραδρομές που πρέπει να θεραπευτούν, αυτό είπα και στον κο. Μανιό σαν εκπρόσωπο της Κυβέρνησης ότι πρέπει να δοθεί και πολιτική λύση. Να γίνει κάποια τροποποίηση. Πιστεύω έχουν καταλάβει όλοι το εύλογο αίτημα μας». 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.