Πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου το 6ο Διεθνές Σεμινάριο για τον καρκίνο του πνεύμονα «6th International Lung Cancer Seminar». Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει όλες τις σημαντικές προόδους στον καρκίνο του πνεύμονα σε διεπιστημονική βάση, καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, διάγνωση και θεραπείες στον τομέα του καρκίνου του πνεύμονα απαιτούν συνεχή εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Σεμιναρίου, Δρ. Πάρις Κοσμίδης, και τα Μέλη της μας προσκαλούν στην εναρκτήρια ομιλία του σεμιναρίου, στις  14/9, ώρα 20.50, στο Ι.ΤΗ.Π., με προσκεκλημένο ομιλητή τον π. Μάρκο Φώσκολο, Αρχειοφύλακα & βιβλιοθηκάριου της Καθ. Αρχιεπισκοπής Τήνου, και θέμα Ο Πολιτισμός των Περιστεριώνων. Κατά τη διάρκειά της θα προβληθούν φωτογραφίες του Αριστείδη Κοντογεώργη, Καθ. Παν/μίου Δυτικής Αττικής.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.