ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΔΩΝ

Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου ανάμεσα στα θέματα της συνεδριάσεως ήταν και η έγκριση τοποθέτησης οικολογικού βυθιζόμενου συστήματος κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης 1.100λ, σε συγκεκριμένο σημείο του Λιμένα Τήνου.

Η πρόταση αυτή του δημάρχου Τήνου και προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου «πέρασε» ομόφωνα από την τελευταία συνεδρίαση. Σε δήλωση του ο κος Σιώτος ανέφερε τα ακόλουθα: «Καταλαβαίνετε πως εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη αναβαθμίζουμε και αισθητικά την παραλία της Τήνου».

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση αυτού το συστήματος είναι ότι εξαφανίζονται τα απορρίμματα που βρίσκονται έξω από τους κάδους, οπότε τα πεζοδρόμια είναι καθαρότερα, ενώ είναι ευκολότερη και η αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς έχουν συμπιεστεί με μεγάλο οικονομικό όφελος. Επίσης μειώνονται οι ρύπο εξαιτίας των κατά πολύ μικρότερων αριθμών δρομολογίων που απαιτούνται.

Όλες οι λειτουργίες των εξωτερικών στελεχών για την συλλογή ανακυκλώσιμων και σύμμεικτων υλικών είναι προσιτά στους χρήστες.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.