Η σαιζόν που μας πέρασε ήταν -δίχως καμία αμφιβολία- η καλύτερη στην ιστορία του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα μπάσκετ του νησιού στέφθηκε πρωταθλήτρια σε παιδικό, εφηβικό και στο τμήμα των κορασίδων. Αποδεικνύοντας εντός του παρκέ την δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια σε προπονητικό και διοικητικό επιτελείο. 

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Τα τρόπαια μπήκαν στη θέση τους, τα πανηγύρια έχουν κοπάσει και μια νέα σαιζόν ξεκινά. Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Περιστεριώνας ξεκινά το ταξίδι του για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα τμήματα των κορασίδων και των παίδων "ρίχνονται" πρώτα στη μάχη.

Οι παίδες του Αντώνη Βιδάλη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου το αντίστοιχο τμήμα της Ερμούπολης σε ένα ντέρμπι που έρχεται πρόωρα και για τις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου "Τήνια 1895" το μεσημέρι στις 12.45

Την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου το τμήμα των Κορασίδων του Παναγιώτη Σιώτη θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Άρη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σαιζόν σε όλα τα παιδιά των τμημάτων του Περιστεριώνα, με υγεία και πολλές χαρές. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού και φέτος να είναι δίπλα στην ομάδα όπως όλα αυτά τα χρόνια και να υποστηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών με τη φωνή και το χειροκρότημα του. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.